ΥΛΙΚΑ
- 4 φέτες ψωμί τόστ ολικής αλέσεως
- 1 μήλο
- κανέλλα
- μέλι
- τριμμένη φρυγανιά
- άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Κόβετε το μήλο σε λεπτές φέτες αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει.
-Βάζετε τις φέτες του μήλου μαζί με την τριμμένη φρυγανιά σε ένα σακουλάκι
και ανακατεύετε καλά μέχρι να κολλήσει η φρυγανιά σε όλες.
-Τοποθετείτε μήλο, κανέλλα και μέλι σε δυο στρώσεις για το κάθε τοστ.
-Ψήνετε στην τοστιέρα για δέκα λεπτά το πολύ ή μέχρι να μαλακώσει το μήλο.
-Πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και κανέλλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου