Σελίδες

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ένα εύκολο σπιτικό γιαουρτάκι!


recipe image




  • 1 λίτρο ολόπαχο γάλα.
  • 6 κουταλάκια γεμάτα γιαούρτι ολόπαχο.
Οδηγίες
  1. Βράζουμε το γάλα και το μοιράζουμε σε 6 μπολάκια.
  2. Βάζουμε το δάχτυλό μας μέσα και μετράμε ως το 20 ,αν δεν καούμε ρίχνουμε το γιαούρτι ένα κουταλάκι σε κάθε μπολάκι.
  3. Ανακατεύουμε και σκεπάζουμε καλά τα γιαούρτια.
  4. Τα αφήνουμε 3 ώρες τουλάχιστον σκεπασμένα, μετά τα βάζουμε στο ψυγείο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου