Σελίδες

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ελαφρύ και νόστιμο φαγητό, γίνεται με όλα τα φιλέτα ψαριών...ψημένα σε μαρουλόφυλλα


recipe image

  • φιλέτα γλώσσας,
  • μεγάλα φύλλα μαρουλιού όσα και τα φιλέτα,
  • καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια,
  • κολοκυθάκι κομμένο σε μπαστουνάκι,
  • πιπεριά σε μπαστουνάκι,
  • ρίγανη,ματζουράνα,
  • αλατοπίπερο,
  • βιτάμ.
Οδηγίες
  1. Ζεματάμε 2' τα μαρουλόφυλλα και αφήνουμε στραγγίξουν. Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες, πασπαλίζουμε με ρίγανη.
  2. Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα μαρουλιού, τα αλατίζουμε ελαφρά. Τοποθετούμε τα μπαστουνάκια των λαχανικών πάνω στο φύλλο και απάνω βάζουμε το φιλέτο ψαριού. Πασπαλίζουμε με ματζουράνα, λίγο βιτάμ και τυλίγουμε προσεχτικά σε ρολό, κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
  3. Βάζουμε όλα τα ρολά σε καλά λαδωμένο ταψί, πάνω σε κάθε ρολάκι βάζουμε από 1/2 κ.γλ. βιτάμ και ψήνουμε στους 180ο 40-50 λεπτά περίπου.

  • φιλέτα γλώσσας,
  • μεγάλα φύλλα μαρουλιού όσα και τα φιλέτα,
  • καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια,
  • κολοκυθάκι κομμένο σε μπαστουνάκι,
  • πιπεριά σε μπαστουνάκι,
  • ρίγανη,ματζουράνα,
  • αλατοπίπερο,
  • βιτάμ.
Οδηγίες
  1. Ζεματάμε 2' τα μαρουλόφυλλα και αφήνουμε στραγγίξουν. Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες, πασπαλίζουμε με ρίγανη.
  2. Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα μαρουλιού, τα αλατίζουμε ελαφρά. Τοποθετούμε τα μπαστουνάκια των λαχανικών πάνω στο φύλλο και απάνω βάζουμε το φιλέτο ψαριού. Πασπαλίζουμε με ματζουράνα, λίγο βιτάμ και τυλίγουμε προσεχτικά σε ρολό, κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
  3. Βάζουμε όλα τα ρολά σε καλά λαδωμένο ταψί, πάνω σε κάθε ρολάκι βάζουμε από 1/2 κ.γλ. βιτάμ και ψήνουμε στους 180ο 40-50 λεπτά περίπου.
                             
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρουμε με ρύζι και τη πικάντικη σάλτσα από τα σαφρίδια μου εδώ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου