Σελίδες

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

...η πρώτη «Smoke-Free» ΔΕΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Smoke-Free» ΔΕΘ    Î‘ποτέλεσμα εικόνας για «Smoke-Free» ΔΕΘ
Με δυο λόγια
Κάθε χρόνο, τα μάτια της Ελλάδας και του κόσμου είναι στραμμένα στη ΔΕΘ. Κάθε χρόνο κάτι νέο ξεκινάει εδώ. Φέτος, το νέο είναι η ίδια η ΔΕΘ. 

Φέτος, η ΔΕΘ γίνεται SMOKE FREE.
Είναι μία απόφαση συμβολική. 
Μία απόφαση συλλογική. 
Με όραμα έναν κόσμο χωρίς τον καπνό του τσιγάρου 
Ο κόσμος αλλάζει. Η Ελλάδα αλλάζει. Και μαζί της αλλάζει η ΔΕΘ. 
Σας προσκαλούμε στην 83η ΔΕΘ. 
Σας προσκαλούμε στην 1η SMOKE FREE ΔΕΘ.
Αποτέλεσμα εικόνας για «Smoke-Free» ΔΕΘ
SMOKE FREE ΔΕΘ
H ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελεί ένα παράθυρο από την Ελλάδα στον κόσμο και ένα παράθυρο από τον κόσμο στην Ελλάδα.
Φέτος, η ΔΕΘ, που - από την ίδρυσή της - έχει συνδέσει την λειτουργία της με την καινοτομία, πάει ένα ακόμα βήμα μπροστά: Εφαρμόζει απόλυτα τη νομοθεσία περί μη καπνίσματος στους δημόσιους εσωτερικούς χώρους και λέει ΟΧΙ στον καπνό του τσιγάρου και στους υπόλοιπους χώρους. 

Γίνεται SMOKE FREE.
Έτσι, η ΔΕΘ θα αποτελέσει την πρώτη ανοιχτή αστική νησίδα που όλοι της οι χώροι θα είναι απαλλαγμένοι από τον καπνό του τσιγάρου. Είναι μια πρόταση τολμηρή και περιεκτική. Μια πρόταση-κάλεσμα, μια προτροπή συμμετοχής σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Είμαστε ευτυχείς που η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία, που υλοποιείται για πρώτη φορά στην 83η ΔΕΘ, υποστηρίζεται από την HELEXPO και την Παπαστράτος.
Πιο αναλυτικά
Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα και με αφορμή τη θεματική ενότητα της τεχνολογίας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζουν την 83η διοργάνωση, η ΔΕΘ θέτει ως στόχο να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την μοναδική εμπειρία που προσφέρει σε χιλιάδες επισκέπτες, ανακηρύσσοντας τη διοργάνωση ως την πρώτη SMOKE FREE ΔΕΘ. Με επίκεντρο τον ίδιο τον επισκέπτη, και δεδομένου ότι η τεχνολογία στον τομέα του καπνού έχει κάνει άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια, η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πάρει θέση στο πρόβλημα του καπνίσματος που μας αφορά όλους. Σε αυτή την κατεύθυνση δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο διαχείρισης του καπνίσματος και καλούμε όλους τους επισκέπτες να το σεβαστούν και να συμμετέχουν σε μια πρωτοποριακή κίνηση.
Συγκεκριμένα
Η χρήση κάθε καπνικού προϊόντος απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους, όπως εξάλλου προβλέπεται από την νομοθεσία
Οι επισκέπτες της έκθεσης καλούνται να μην καταναλώνουν τσιγάρο και στους εξωτερικούς χώρους αλλά να κατευθύνονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους καπνιζόντων
Ειδικά σχεδιασμένα info points τοποθετημένα στις Πύλες εισόδου της έκθεσης θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τη SMOKE FREE ΔΕΘ και τους χώρους καπνιζόντων

Φέτος το νέο είναι η ίδια η ΔΕΘ, που γίνεται SMOKE FREE
Είναι μια απόφαση συμβολική, για να κατακτήσουμε έναν κόσμο χωρίς 
τον καπνό του τσιγάρου. 
https://tif.helexpo.gr/el/2018_Smoke_Free_TIF
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΘ-HELEXPO
Παροτρύνουμε όλους τους επισκέπτες να σεβαστούν 
το νέο πλαίσιο και να συμμετάσχουν σε μια πρωτοποριακή κίνηση» αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, 
Κυριάκος Ποζρικίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου