θά χρειαστούμε :
= 1 Φύλλο Σφολιάτας
= 1/4 του κιλού τυρί γκούντα
= 1/4 του κιλού τυρί ένταμ
= 1/4 του κιλού τυρί φέτα
= 3 αυγά
= 2 πιπεριές Φλωρίνης
= πιπέρι
= 2 κ.σ. βούτυρο
= 1/4 του κιλού τυρί γκούντα
= 1/4 του κιλού τυρί ένταμ
= 1/4 του κιλού τυρί φέτα
= 3 αυγά
= 2 πιπεριές Φλωρίνης
= πιπέρι
= 2 κ.σ. βούτυρο
- Τρίβουμε όλα μας τα τυρια & τα βάζουμε σε ένα μπωλ
{για πιο γρήγορα μπορούμε να πάρουμε έτοιμα τριμμένα
τυριά από το super market}.
- ρίχνουμε και τις πιπεριές Φλωρίνης τις οποίες έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.
- τέλος χτυπάμε τα αυγά με το πιπέρι και ρίχνουμε το μείγμα μέσα
στο μπώλ με όλα τα υλικά.
- ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω στο τραπέζι μας,
και όριζόντια του φύλλου αδειάζουμε όλη τη γέμιση,
πιάνουμε τις άκρες και τυλίγούμε το φύλλο σαν ρολό.
- Βουτυρώνουμε το ταψάκι μας και βάζουμε πάνω στό ρολό
από το φύλλο σφολιάτας με τη γέμιση.
- Ψήνουμε τη τυρόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά περίπου
... στους 180 βαθμούς.
καλή επιτυχία !
Ρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου