λαχανάκια Βρυξελλών
... τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι πολύ θρεπτικά λαχανικά
επειδή περιέχουν μια ευρεία ποικιλία βιταμινών και ανόργανων συστατικών
συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α,Β1, Β6, C, E, και Κ,
αλλά και φυτικές ίνες
φυλλικό οξύ
κάλιο
μαγγάνιο
φώσφορο
σίδηρο
μαγνήσιο
πρωτεϊνη
ασβέστιο
χαλκό και
*Ω-3 λιπαρά οξέα
... οι ουσίες αυτές μπορεί να *συνεισφέρουν στην καταπολέμηση του καρκίνου
την πρόληψη γενετικών ανωμαλιών
την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος,
την βελτίωση της υγείας του παχέος εντέρου
και την καταπολέμηση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας
καθώς καί στήν υγεία τού δέρματος !
γλυκοπατάτες
... αντί να χρησιμοποιούμε *κανονικές πατάτες στο μαγείρεμα
άς δοκιμάσουμε γλυκοπατάτες παρέχουν καλύτερη θρεπτικότητα
μπορούν να πολτοποιηθούν, να ψηθούν ή να σερβιριστούν κρύες
και αποτελούν σπουδαίο συστατικό σε επιδόρπια.
- Οι γλυκοπατάτες περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιφλεγμονωδών θρεπτικών συστατικών
καθώς και αντιοξειδωτικά
είναι επίσης γνωστές για τις ισχυρές αντι-διαβητικές τους ιδιότητες !
φΡ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου