- 4 αχλάδια
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι ανθότυρο
- 4-5 κάστανα
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C.
- Κόβουμε τα αχλάδια στη μέση.
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια.
- Τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί
αφού πρώτα έχουμε βάλει μία λαδόκολλα, με την εσωτερική πλευρά προς τα κάτω.
- Προσθέτουμε τα κάστανα και ψήνουμε για 10 λεπτά.
- Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, βγάζουμε τα κάστανα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. *Αναποδογυρίζουμε τα αχλάδια και πασπαλίζουμε το εσωτερικό τους με ζάχαρη
καί ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
- Καθαρίζουμε τα κάστανα και τα ψιλοκόβουμε.
- Όταν τα αχλάδια είναι έτοιμα,
*τοποθετούμε 1 κ.γ ανθότυρο μέσα στην τρύπα που έχουμε δημιουργήσει
από την αφαίρεση των κουκουτσιών,
πασπαλίζουμε με τα κάστανα και είναι έτοιμα να φαγωθούν!
- Κόβουμε τα αχλάδια στη μέση.
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια.
- Τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί
αφού πρώτα έχουμε βάλει μία λαδόκολλα, με την εσωτερική πλευρά προς τα κάτω.
- Προσθέτουμε τα κάστανα και ψήνουμε για 10 λεπτά.
- Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, βγάζουμε τα κάστανα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. *Αναποδογυρίζουμε τα αχλάδια και πασπαλίζουμε το εσωτερικό τους με ζάχαρη
καί ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
- Καθαρίζουμε τα κάστανα και τα ψιλοκόβουμε.
- Όταν τα αχλάδια είναι έτοιμα,
*τοποθετούμε 1 κ.γ ανθότυρο μέσα στην τρύπα που έχουμε δημιουργήσει
από την αφαίρεση των κουκουτσιών,
πασπαλίζουμε με τα κάστανα και είναι έτοιμα να φαγωθούν!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου