Σελίδες

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

... ψήστετα !!!



... είμαι σιγουρη ότι πολλές από εσάς βράζετε τό αυγό του παιδιού στό μπρίκι μέ τόν γνωστό παραδοσιακό τρόπο!
Καμιά φορά έχετε τα γνωστά ατυχήματα πού το αυγό από τίς
αναταράξεις σπάει ραγίζει καί ίσως πάρει καί νερό μέσα
οπότε γίνεται επιεικώς άνοστο!
Ανακάλυψα πρόσφατα που έψαχνα διάφορες τεχνικές γιά αυγά
ένα νέο τρόπο βρασίματος.
Ίσως κάποιες το έχετε ξανασυναντήσει ίσως καί όχι!
Τό θέμα ειναι ότι μέ αυτόν τόν τρόπο τά αυγά όπως πολλοί υποστηρίζουν
είναι πιό νόστιμα
καί ψήνονται πιό ομοιόμορφα,ασφαλή από σπασίματα αλλά και...
ξεφλουδίζονται πιό εύκολα!
... ο καλύτερος τρόπος γιά νά έχετε τό τέλειο βραστό αυγό είναι
νά τό ψήσετε..στον φουρνο!
Τοποθετείτε τά αυγά μέσα σέ ταψάκι γιά cup cakes γιά νά μήν στριφογυρνάνε,
εάν θέλετε μπορείτε νά βάλετε καί ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο .
Ψήνεται στους 320 γιά περίπου μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου