Υλικά
για 4 άτομα:
4 λαβράκια (περίπου 60 γραμμ. το καθένα)
2 ώριμες ντομάτες σφικτές σε ροδέλες
2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
2-3 σκελίδες σκόρδου
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
½ ματσάκι μαϊντανό
½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
χυμό ενός λεμονιού
αλάτι- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε
τα λαβράκια και αλείφουμε με ελαιόλαδο τέσσερα μεγάλα κομμάτια
αλουμινόχαρτου και τοποθετούμε πάνω τις ντομάτες σε ροδέλες, τις
πιπεριές και το κρεμμύδι με λίγο λάδι.
Γεμίζετε τις κοιλιές των ψαριών
με σκόρδο και μαϊντανό και τα τοποθετείτε στα λαχανικά. Περιχύνετε με το
υπόλοιπο λάδι, κλείνετε τα αλουμινόχαρτα και ψήνετε 40’-45’.
Στη
συνέχεια, τα ανοίγετε και ψήνετε άλλα 5’.
Σερβίρετε, περιχύνοντας με
χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου