Σελίδες
Αρχική
Ρένα
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012
...ρεβύθια μεζές
Θα παρεις χοντρα ρεβυθια.
Θα τα μουλιασεις 12 ωρες σε αφθονο μεταλλικο νερο ΧΩΡΙΣ σοδα.
Θα πεταξεις το νερο και θα τα ξαναμουλιασεις αλλες 12 ωρες σε μεταλλικο νερο ΧΩΡΙΣ σοδα-ετσι;
Μετα,
θα πεταξεις το νερο και θα τα σερβιρεις ΩΜΑ...
με χοντρο γκρι αλατι
ωμο ελαιολαδο Λακωνιας
λεμονι
μαυρο πιπερι
με τσιπουρο και τσικουδια!
ΘΕΙΚΑ ... ΟΥΡΑΝΙΑ ...
*Alex Sakkas
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου