- 2 αβοκάντο κομμένα στη μέση
- 150 γρ. φασολάκια καθαρισμένα
- 800 γρ. πατάτες
- 100 γρ. φέτες μπέικον
- 1/3 του φλιτζανιού μαγιονέζα
- Χυμός από 1 λάιμ (Lime)
- 1/3 του φλιτζανιού άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
*Σε μία κατσαρόλα, βράστε για περίπου 3 λεπτά τα φασολάκια.
Μόλις είναι έτοιμα, με μία μεγάλη κουτάλα, μεταφέρετε τα σε ένα σουρωτήρι
και ξαναβάλτε την κατσαρόλα με το νερό στο μάτι
*Κόψτε τις πατάτες στα 4 και αφήστε τις να βράσουν για περίπου 12 λεπτά, προκειμένου να μαλακώσουν. Στραγγίξτε και αφήστε τις να κρυώσουν
*Σε ένα τηγάνι, ψήστε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
*Στραγγίξτε τα λάδια σε χαρτί κουζίνας και κόψτε το μπέικον σε μικρά κομμάτια
*Κόψτε το αβοκάντο σε φέτες και ρίξτε το μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ σερβιρίσματος
*Σε ένα μικρό μπολ συνδυάστε την μαγιονέζα με το χυμό λάιμ και ρίξτε το μείγμα στη σαλάτα σας
**Ανακατέψτε καλά και απολαύστε
http://www.luciasfarm.gr/salates-gia-xristougenna/?fbclid=IwAR2KJIoEyBtMWJjJbHcj
XZl3obD0FcAmweXI9mGzHSD54xhc6-hwe30OlDI
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου