Υλικά:
- 4 κολοκυθάκια, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 4 τομάτες Lucia’s Farm, ψιλοκομμένες
- 2 μπάλες μοτσαρέλας, ψιλοκομμένες
- Μισό φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
Σάλτσα ρόκας
- 1 φλιτζάνι φύλλα ρόκας, χωρίς το κοτσάνι
- 1 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
- ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Για την σάλτσα ρόκας
*Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, αλατοπιπερώστε και χτυπήστε τα.
Αν χρειαστεί, αραιώστε με λίγο νερό
Για την σαλάτα
*Απλώστε λίγο λάδι στα κολοκυθάκια και ψήστε τα στο τηγάνι – 5 λεπτά
την κάθε πλευρά
*Τοποθετήστε σε μία πιατέλα τα κολοκυθάκια και από πάνω ρίξτε τις τομάτες
και την μοτσαρέλα
*Τέλος ρίξτε την σάλτσα ρόκας και γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού
http://www.luciasfarm.gr/salates-gia-xristougenna/?fbclid=IwAR2KJIo
EyBtMWJjJbHcjXZl3obD0FcAmweXI9mGzHSD54xhc6-hwe30OlDI
σαλάτα Καπρέζε (γνωστότερη και ως ντομάτα-μοτσαρέλα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου