Υλικά
- 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένες
- 1 πρέζα ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδου ψιλοκομμένη
- 6 καρότα ψιλοκομμένα
- 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένες
- 1 πρέζα ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδου ψιλοκομμένη
- 6 καρότα ψιλοκομμένα
- 1 κύβο για ζωμό κοτόπουλου
- 40ml γάλα
- 4 κλωνάρια θυμάρι
- 200γρ. κάστανα βρασμένα και ψιλοκομμένα
*Σοτάρουμε τις φέτες μπέικον.
*Αφαιρούμε από την αντικολλητική κατσαρόλα το μπέικον και
προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε.
*Προσθέτουμε το καρότο και μαγειρεύουμε για 5’ ακόμα.
*Ρίχνουμε μέσα τον κύβο και τον σπάμε με μια κουτάλα.
* Προσθέτουμε το γάλα, νερό, το θυμάρι, τα κάστανα και
ανακατεύουμε καλά.
*Κλείνουμε την κατσαρόλα να βράσει για 30’ περίπου ή μέχρι
το καρότο να είναι πολύ μαλακό.
*Με ένα ραβδομπλέντερ κάνουμε βελουτέ τη σούπα.
*Σερβίρουμε σε μπολ και προσθέτουμε το μπέικον.
*Αφαιρούμε από την αντικολλητική κατσαρόλα το μπέικον και
προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε.
*Προσθέτουμε το καρότο και μαγειρεύουμε για 5’ ακόμα.
*Ρίχνουμε μέσα τον κύβο και τον σπάμε με μια κουτάλα.
* Προσθέτουμε το γάλα, νερό, το θυμάρι, τα κάστανα και
ανακατεύουμε καλά.
*Κλείνουμε την κατσαρόλα να βράσει για 30’ περίπου ή μέχρι
το καρότο να είναι πολύ μαλακό.
*Με ένα ραβδομπλέντερ κάνουμε βελουτέ τη σούπα.
*Σερβίρουμε σε μπολ και προσθέτουμε το μπέικον.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου