Uma, σημαίνει μία!
Μία βραδιά, μία παρέα,
μία τραπεζαρία, μία αξέχαστη εμπειρία!
- Γεύμα ή δείπνο;
- Κρέας, ψάρι ή καί τα δύο;
- Traditional, menu degustation ή buffet;
Ένα ξεχωριστό project που τονίζει την έννοια της μοναδικότητας!
Μαγειρεύουν με την καρδιά, φαγητό για την ψυχή!
Σε κάθε δείπνο, κάθε γεύμα, κάθε πιάτο, βάζουν έμπνευση,
δημιουργικότητα, μεράκι!
Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η #uma άνοιξε τις πόρτες της προσφέροντας μια μοναδική private cheffing εμπειρία.
Ένα ξεχωριστό project που τονίζει την έννοια της μοναδικότητας και
αγαπήθηκε ιδιαίτερα!
...το κτίριο, έχει και αυτό την ιστορία και τον χαρακτήρα του.
Πρόκειται για ένα προβεβλημένο έργο του αρχιτέκτονα
Γ.Π. Τριανταφυλλίδη,
με συμμετοχή στην έκθεση για την κατοικία από τον 20o στον
21o αιώνα στο μουσείο Μπενάκη, το οποίο εγγράφτηκε πρόσφατα
στα «Αρχεία Αρχιτεκτονικής».
Λιτή φιλοσοφία με πειθαρχημένη γεωμετρία.
Έχει χαρακτηριστεί δείγμα σεμνής και τολμηρής αρχιτεκτονικής, με
τον τσιμεντόλιθο βασικό στοιχείο, να διασχίζει ως «δόμος» το σύνολο
της ιστορίας, από το «υψηλό» του κλασικού μέχρι το «ταπεινό» του
ανώνυμου κτίσματος.
Στα ίδια πατήματα και με σεβασμό στη στέρεα πρόταση αυτού του
ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού κελύφους έγινε και η εσωτερική επέμβαση.
Ο interior designer Διονύσης Τσάσης, επιχείρησε τα απολύτως αναγκαία
για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου ως εμπειρία ιδιωτικής εστίασης, αποφεύγοντας κάθε αυτάρεσκη υπερβολή ή εύκολη νεωτερικότητα.
http://uma-chefshome.gr/home/
Ο chef Ανδρέας Κλαυδιανός και η pastry chef Σίσσυ Καρακολίδου αποφάσισαν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να την αλλάξουν ριζικά. Με τόλμη άφησαν πίσω τους τη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα του κέντρου της Θεσσαλονίκης,που τους κρατούσε μακριά από τα παιδιά τους και μετακόμισαν στη Θέρμη,
λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, με σκοπό να ζήσουν το
όνειρο τους και να απολαύσουν την οικογενειακή ζωή.
Πως το κατάφεραν αυτό;
Μετέτρεψαν το σαλόνι και την κουζίνα του σπιτιού τους, σε ένα φιλόξενο
«prive» εστιατόριο και καθημερινά δέχονται παρέες, ακόμη και από
το εξωτερικό, που απολαμβάνουν τα ξεχωριστά γεύματα τους, μέσα
στο σπίτι τους.
«Δεν αλλάξαμε δουλειά, αλλάξαμε τη ζωή μας κάθετα.
Η ζωή μας άλλαξε ριζικά, τίποτα δεν είναι το ίδιο, ακόμα και ο τρόπος που πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο έχει αλλάξει. Μέναμε στο κέντρο,
δεν μπορούσαμε να βρεθούμε σαν οικογένεια.
Η Σίσσυ εργαζόταν πρωί και εγώ βράδυ και οι ώρες που μπορούσαμε να συναντηθούμε ήταν ελάχιστες» δηλώνει στο w.amna.gr/macedonia/article
ο Ανδρέας Κλαυδιανός.
*Η Σίσσυ Καρακολίδου περιγράφει πώς ξεκίνησε αυτή η μοναδική ιδέα, να δημιουργήσουν ένα εστιατόριο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι:
«Κάποια στιγμή είχαμε διαβάσει ένα άρθρο για μια κυρία στο Παρίσι που είχε χάσει τη δουλειά της τον καιρό της κρίσης, είχε βάλει στο σπίτι της δύο- τρία τραπεζάκια και ενώ δεν ήταν μαγείρισσα, άρχισε να μαγειρεύει και έφτασε
στο σημείο να γίνει γνωστή και να έχει κρατήσεις για δύο μήνες.
Μας άρεσε σαν ιδέα και έτσι ξεκινήσαμε»
Δεν ήταν κάτι εύκολο. Στην αρχή ήταν κάτι σοκαριστικό
Ο κ.Κλαυδιανός επισήμανε ότι «όλο αυτό το εγχείρημα,να ταΐζουμε
κόσμο στο σπίτι μας, δεν ήταν κάτι εύκολο.
Στην αρχή ήταν κάτι σοκαριστικό.
Ξεκινούσαμε το πρωί και μετά βίας καταφέρναμε να τελειώσουμε την προετοιμασία,λίγο πριν να έρθει ο κόσμος.Αναρωτιόμουν,εγώ που ήμουν μαθημένος να ταΐζω 100 με 150 άτομα σε τέσσερις ώρες προετοιμασίας,
ξαφνικά για να ταΐσω οχτώ,γιατί να θέλω δέκα ώρες προετοιμασίας.
Έλεγα αυτό θα μας ισοπεδώσει, θα πεθάνουμε!
Τι πήγαμε και κάναμε;
Αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και βρήκαμε τα πατήματα μας».
«Το πρώτο τετράμηνο το πήγαμε με δικούς μας ανθρώπους, έτσι ώστε
όταν μπούν στον χώρο μας να μην έχουμε την αμηχανία του πώς θα εξυπηρετήσουμε. Μάλιστα,τις πρώτες φορές,ρωτούσαμε και ποιό ήταν
το άβολο της κατάστασης.
Το άβολο ήταν ότι ξαφνικά μπαίνεις σε ένα σπίτι, άβολο ήταν ότι ήθελαν
να σχολιάσουν γι' αυτό που τρώγανε,γι' αυτό που πίνανε ή για τη μουσική,
για το περιβάλλον,εάν μυρίζει ή δεν μυρίζει,αλλά εμείς ήμασταν εκεί» είπε
ο Ανδρέας Κλαυδιανός.
- Όλες αυτές όμως τις δυσκολίες τις προσπέρασαν, αναφέρει η Σίσσυ
«Μπορεί στην αρχή να ήταν δύσκολα, αλλά τώρα που κλείσαμε έναν
χρόνο θεωρώ ότι είχαμε δίκιο που το κάναμε,ζούμε στο όνειρο μας,
μπορούμε να είμαστε μαζί,να δουλεύουμε μαζί, να ζούμε τα παιδιά μας,
να αφήνουμε μια Κυριακή για να τρώμε όλοι μαζί και να γνωρίζουμε κόσμο», εκμυστηρεύεται και προσθέτει χαμογελώντας πλατιά:
«Τις πρώτες φορές, μας λέγανε να βγάλουμε τα παπούτσια μας ή μας λέγανε "ήρθαμε και με άδεια χέρια". Κάποιοι μας φέρνανε και δώρα,ένα κρασί ή κάτι άλλο. Τις γιορτές μας φέρανε ακόμα και δεντράκι και μας είπαν:
"Τι, με άδεια χέρια θα ερχόμασταν;"
Τους δίνουμε την άνεση ότι είναι σε ένα φιλικό σπίτι».
«Η ποιότητα ζωής που κερδίσαμε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας»
*Ο Ανδρέας Κλαυδιανός, από τις ατελείωτες ώρες εργασίας στα εστιατόρια
ως chef, απολαμβάνει πλέον την οικογένεια του.
«Η ποιότητα ζωής που κερδίσαμε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας,
ζούμε πλέον μια όμορφη καθημερινότητα κοντά στα παιδιά μας.
Ήδη τα παιδιά αισθάνονται ότι ανήκουν εδώ και ότι θέλουν να βοηθήσουν,
να στρώσου το τραπέζι,να τοποθετήσουν τα μαχαιροπίρουνα.
Αυτό δεν θα μπορούσα να το έχω σε κάποιο εστιατόριο» αναφέρει.
*Η Σίσσυ Καρακολίδου λέει πως τα δύο αγόρια τους,μόλις επιστρέφουν
από το σχολείο, «ρωτάνε εάν έχουμε τραπέζι για να ξέρουν πού θα παίξουν,
στο δωμάτιο ή στο σαλόνι του σπιτιού.
Τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα,ήταν όλο τόσο περίεργο στην αρχή,
ο Ανδρέας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σε μια κουζίνα εστιατορίου, τα παιδιά βλέπανε συνέχεια τον πατέρα τους, τρώγαμε μαζί, ήμασταν όλοι την ημέρα μαζί, κάτι που δεν είχαμε στο παρελθόν, ειδικά
τις γιορτές που ήμασταν μέσα στο άγχος.
Τώρα θεωρώ ότι θα τους κακοφανεί εάν θα πρέπει να φύγει ο μπαμπάς από
το σπίτι».«Μία ημέρα χρειάστηκε να λείψω από το σπίτι», αναφέρει ο Ανδρέας και«ο τετράχρονος γιός μου,μού είπε"εγώ νόμιζα ότι εδώ είναι η δουλειά σου"
Αυτό ήταν ένα από τα κουμπιά,που είναι σαν να σου λένε ότι έτσι αλλάζει
η ζωή σου».
uma ...το σπίτι μας, δικό σας!
Όπως επίσης ο κήπος και η θέα μας...
Ελβετοί που μας επισκέφθηκαν, είπαν πως κοντά μας πέρασαν
την ομορφότερη ημέρα των διακοπών τους
«Έχουμε πελάτες και από το εξωτερικό» υπογραμμίζει ο κ.Κλαυδιανός και προσθέτει ότι «δύο ζευγάρια από την Ελβετία μας ζήτησαν ελληνική κουζίνα,
δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο είχαν πει και πέρασαν τόσο καλά,που ακόμα
και τις γιορτές μας στείλανε μηνύματα για να μας πουν "χρόνια πολλά".
Κάποια άλλα ζευγάρια από Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο,φεύγοντας από την Ελλάδα, μας έστειλαν μήνυμα ότι η καλύτερη βράδια που πέρασαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ήταν στον χώρο μας. Δημιουργούμε όμορφες ανθρώπινες σχέσεις και όταν φεύγουν από το σπίτι μας, αισθανόμαστε σαν έχουμε βγει έξω για φαγητό με αυτούς τους ανθρώπους,
για να διασκεδάσουμε».
- Προσπαθούμε να προσφέρουμε μοναδικές στιγμές λέει η Σίσσυ,
«Όταν έρχονται σε εμάς,βλέπουν τι υλικά χρησιμοποιούμε,μπορούν εάν
θέλουν να βοηθήσουν στην κουζίνα,εάν θέλουν να βγουν έξω στην αυλή,
να φέρουν τα παιδιά τους και για τα επαγγελματικά, εταιρικά τραπέζια,
τους δίνεται η δυνατότητα να είναι μόνοι τους, να μην έχουν δίπλα τους κανέναν».«Είναι στιγμές που δεν το πιστεύεις. Ζούμε το όνειρο μας.
Τον περασμένο Δεκέμβριο,κλείσαμε ένα χρόνο και κοιταζόμασταν και
λέγαμε πέρασε ένας χρόνος με ανασφάλεια στο άγνωστο,δεν είναι ότι
ανοίγεις ένα μαγαζί και λες ότι θα έρθουν,έχω γνωριμίες θα έρθουν
και περαστικοί, αλλά ανοίγεις το σπίτι σου» αναφέρει φανερά
ικανοποιημένο το ζευγάρι.
λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, με σκοπό να ζήσουν το
όνειρο τους και να απολαύσουν την οικογενειακή ζωή.
Πως το κατάφεραν αυτό;
Μετέτρεψαν το σαλόνι και την κουζίνα του σπιτιού τους, σε ένα φιλόξενο
«prive» εστιατόριο και καθημερινά δέχονται παρέες, ακόμη και από
το εξωτερικό, που απολαμβάνουν τα ξεχωριστά γεύματα τους, μέσα
στο σπίτι τους.
«Δεν αλλάξαμε δουλειά, αλλάξαμε τη ζωή μας κάθετα.
Η ζωή μας άλλαξε ριζικά, τίποτα δεν είναι το ίδιο, ακόμα και ο τρόπος που πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο έχει αλλάξει. Μέναμε στο κέντρο,
δεν μπορούσαμε να βρεθούμε σαν οικογένεια.
Η Σίσσυ εργαζόταν πρωί και εγώ βράδυ και οι ώρες που μπορούσαμε να συναντηθούμε ήταν ελάχιστες» δηλώνει στο w.amna.gr/macedonia/article
ο Ανδρέας Κλαυδιανός.
*Η Σίσσυ Καρακολίδου περιγράφει πώς ξεκίνησε αυτή η μοναδική ιδέα, να δημιουργήσουν ένα εστιατόριο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι:
«Κάποια στιγμή είχαμε διαβάσει ένα άρθρο για μια κυρία στο Παρίσι που είχε χάσει τη δουλειά της τον καιρό της κρίσης, είχε βάλει στο σπίτι της δύο- τρία τραπεζάκια και ενώ δεν ήταν μαγείρισσα, άρχισε να μαγειρεύει και έφτασε
στο σημείο να γίνει γνωστή και να έχει κρατήσεις για δύο μήνες.
Μας άρεσε σαν ιδέα και έτσι ξεκινήσαμε»
Δεν ήταν κάτι εύκολο. Στην αρχή ήταν κάτι σοκαριστικό
Ο κ.Κλαυδιανός επισήμανε ότι «όλο αυτό το εγχείρημα,να ταΐζουμε
κόσμο στο σπίτι μας, δεν ήταν κάτι εύκολο.
Στην αρχή ήταν κάτι σοκαριστικό.
Ξεκινούσαμε το πρωί και μετά βίας καταφέρναμε να τελειώσουμε την προετοιμασία,λίγο πριν να έρθει ο κόσμος.Αναρωτιόμουν,εγώ που ήμουν μαθημένος να ταΐζω 100 με 150 άτομα σε τέσσερις ώρες προετοιμασίας,
ξαφνικά για να ταΐσω οχτώ,γιατί να θέλω δέκα ώρες προετοιμασίας.
Έλεγα αυτό θα μας ισοπεδώσει, θα πεθάνουμε!
Τι πήγαμε και κάναμε;
Αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και βρήκαμε τα πατήματα μας».
«Το πρώτο τετράμηνο το πήγαμε με δικούς μας ανθρώπους, έτσι ώστε
όταν μπούν στον χώρο μας να μην έχουμε την αμηχανία του πώς θα εξυπηρετήσουμε. Μάλιστα,τις πρώτες φορές,ρωτούσαμε και ποιό ήταν
το άβολο της κατάστασης.
Το άβολο ήταν ότι ξαφνικά μπαίνεις σε ένα σπίτι, άβολο ήταν ότι ήθελαν
να σχολιάσουν γι' αυτό που τρώγανε,γι' αυτό που πίνανε ή για τη μουσική,
για το περιβάλλον,εάν μυρίζει ή δεν μυρίζει,αλλά εμείς ήμασταν εκεί» είπε
ο Ανδρέας Κλαυδιανός.
- Όλες αυτές όμως τις δυσκολίες τις προσπέρασαν, αναφέρει η Σίσσυ
«Μπορεί στην αρχή να ήταν δύσκολα, αλλά τώρα που κλείσαμε έναν
χρόνο θεωρώ ότι είχαμε δίκιο που το κάναμε,ζούμε στο όνειρο μας,
μπορούμε να είμαστε μαζί,να δουλεύουμε μαζί, να ζούμε τα παιδιά μας,
να αφήνουμε μια Κυριακή για να τρώμε όλοι μαζί και να γνωρίζουμε κόσμο», εκμυστηρεύεται και προσθέτει χαμογελώντας πλατιά:
«Τις πρώτες φορές, μας λέγανε να βγάλουμε τα παπούτσια μας ή μας λέγανε "ήρθαμε και με άδεια χέρια". Κάποιοι μας φέρνανε και δώρα,ένα κρασί ή κάτι άλλο. Τις γιορτές μας φέρανε ακόμα και δεντράκι και μας είπαν:
"Τι, με άδεια χέρια θα ερχόμασταν;"
Τους δίνουμε την άνεση ότι είναι σε ένα φιλικό σπίτι».
«Η ποιότητα ζωής που κερδίσαμε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας»
*Ο Ανδρέας Κλαυδιανός, από τις ατελείωτες ώρες εργασίας στα εστιατόρια
ως chef, απολαμβάνει πλέον την οικογένεια του.
«Η ποιότητα ζωής που κερδίσαμε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας,
ζούμε πλέον μια όμορφη καθημερινότητα κοντά στα παιδιά μας.
Ήδη τα παιδιά αισθάνονται ότι ανήκουν εδώ και ότι θέλουν να βοηθήσουν,
να στρώσου το τραπέζι,να τοποθετήσουν τα μαχαιροπίρουνα.
Αυτό δεν θα μπορούσα να το έχω σε κάποιο εστιατόριο» αναφέρει.
*Η Σίσσυ Καρακολίδου λέει πως τα δύο αγόρια τους,μόλις επιστρέφουν
από το σχολείο, «ρωτάνε εάν έχουμε τραπέζι για να ξέρουν πού θα παίξουν,
στο δωμάτιο ή στο σαλόνι του σπιτιού.
Τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα,ήταν όλο τόσο περίεργο στην αρχή,
ο Ανδρέας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σε μια κουζίνα εστιατορίου, τα παιδιά βλέπανε συνέχεια τον πατέρα τους, τρώγαμε μαζί, ήμασταν όλοι την ημέρα μαζί, κάτι που δεν είχαμε στο παρελθόν, ειδικά
τις γιορτές που ήμασταν μέσα στο άγχος.
Τώρα θεωρώ ότι θα τους κακοφανεί εάν θα πρέπει να φύγει ο μπαμπάς από
το σπίτι».«Μία ημέρα χρειάστηκε να λείψω από το σπίτι», αναφέρει ο Ανδρέας και«ο τετράχρονος γιός μου,μού είπε"εγώ νόμιζα ότι εδώ είναι η δουλειά σου"
Αυτό ήταν ένα από τα κουμπιά,που είναι σαν να σου λένε ότι έτσι αλλάζει
η ζωή σου».
uma ...το σπίτι μας, δικό σας!
Όπως επίσης ο κήπος και η θέα μας...
Ελβετοί που μας επισκέφθηκαν, είπαν πως κοντά μας πέρασαν
την ομορφότερη ημέρα των διακοπών τους
«Έχουμε πελάτες και από το εξωτερικό» υπογραμμίζει ο κ.Κλαυδιανός και προσθέτει ότι «δύο ζευγάρια από την Ελβετία μας ζήτησαν ελληνική κουζίνα,
δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο είχαν πει και πέρασαν τόσο καλά,που ακόμα
και τις γιορτές μας στείλανε μηνύματα για να μας πουν "χρόνια πολλά".
Κάποια άλλα ζευγάρια από Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο,φεύγοντας από την Ελλάδα, μας έστειλαν μήνυμα ότι η καλύτερη βράδια που πέρασαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ήταν στον χώρο μας. Δημιουργούμε όμορφες ανθρώπινες σχέσεις και όταν φεύγουν από το σπίτι μας, αισθανόμαστε σαν έχουμε βγει έξω για φαγητό με αυτούς τους ανθρώπους,
για να διασκεδάσουμε».
- Προσπαθούμε να προσφέρουμε μοναδικές στιγμές λέει η Σίσσυ,
«Όταν έρχονται σε εμάς,βλέπουν τι υλικά χρησιμοποιούμε,μπορούν εάν
θέλουν να βοηθήσουν στην κουζίνα,εάν θέλουν να βγουν έξω στην αυλή,
να φέρουν τα παιδιά τους και για τα επαγγελματικά, εταιρικά τραπέζια,
τους δίνεται η δυνατότητα να είναι μόνοι τους, να μην έχουν δίπλα τους κανέναν».«Είναι στιγμές που δεν το πιστεύεις. Ζούμε το όνειρο μας.
Τον περασμένο Δεκέμβριο,κλείσαμε ένα χρόνο και κοιταζόμασταν και
λέγαμε πέρασε ένας χρόνος με ανασφάλεια στο άγνωστο,δεν είναι ότι
ανοίγεις ένα μαγαζί και λες ότι θα έρθουν,έχω γνωριμίες θα έρθουν
και περαστικοί, αλλά ανοίγεις το σπίτι σου» αναφέρει φανερά
ικανοποιημένο το ζευγάρι.
...είναι οι μικρές λεπτομέρειες που οδηγούν στις μεγάλες απολαύσεις!
...ο Ανδρεας και η Σίσσυ υπόσχονται ότι έρχονται
νέες ξεχωριστές εμπειρίες!
Γεύσεις, χρώματα, αρώματα...
Mοναδικές δημιουργίες, αξέχαστες εμπειρίες!
Amazing Sissy!
Η τέλεια οικοδέσποινα, που φροντίζει να νιώσεις την φιλόξενη ατμόσφαιρα με...
...τον πιο γλυκό τρόπο!
...κι αν ειναι μια ξεχωριστή ημέρα,φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια
ώστε η εμπειρία να είναι #uma και μοναδική! #uma_chefshome
#umachefshome
Η αγάπη, το μεράκι και η αφοσίωση είναι χαρακτηριστικά που εύκολα
τα διακρίνει κανείς στον Ανδρεας Κλαυδιανος!
...έμπνευση, δημιουργία, μεράκι και φυσικά τα καλύτερα υλικά!
Στον εξωτερικό χώρο της #uma απολαμβάνεις το καλοκαίρι!
Τις γεύσεις, τις μυρωδιές, τις εικόνες...μεσημέρι ή βράδυ.
...ξεχωριστές γεύσεις, σε έναν ζεστό και ιδιαίτερο χώρο
Φιλέτο συναγρίδας επάνω σε μαξιλάρι από πλιγούρι
και brunoise λαχανικών.
Συνοδεύεται με sauce από fond ψαριού αρωματισμένη με λεμόνι!
Chou Profiterole!
Συνοδεύεται με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
επάνω σε μαξιλάρι από μπισκότα σοκολάτας!
http://uma-chefshome.gr/
uma Εστιατόριο
Ελευθερίας (Θέρμη-Πανόραμα)
Θεσσαλονίκη
m.me/uma.chefshome
694 066 6455
https://www.instagram.com/uma.chefshome/
uma https://www.facebook.com/uma.chefshome/
CHEFS
Ανδρέας & Σίσσυ
Η Σίσσυ Καρακολίδου είναι επίσης ψηλή και καλλίγραμμη,
μελαχρινή και αυτή,με καθηλωτικά μάτια και ακόμη καλύτερη καρδιά!
Ανδρέας & Σίσσυ
Η Σίσσυ Καρακολίδου είναι επίσης ψηλή και καλλίγραμμη,
μελαχρινή και αυτή,με καθηλωτικά μάτια και ακόμη καλύτερη καρδιά!
Είναι pastry chef και αποτελεί το γιαν δίπλα στο γιν,την παύλα αμέσως μετά την τελεία,ή απλά το ιδανικό συμπλήρωμα στην μαγική συνταγή της Uma!
Η τέλεια οικοδέσποινα, που φροντίζει να νιώσεις την φιλόξενη ατμόσφαιρα με τον πιο γλυκό τρόπο!
Ο Ανδρέας Κλαυδιανός είναι ψηλός,μελαχρινός με όμορφα μάτια και
μια καλή καρδιά!
Παράλληλα είναι chef με εικοσαετή εμπειρία που έχει εργαστεί σε γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, με σημαντικές διακρίσεις
στο ενεργητικό του, ενώ συμμετέχει σε διάφορα μαγειρικά projects.
Η Uma αποτελεί εκτός από την πραγμάτωση ενός ονείρου που
σχεδιάστηκε με ακρίβεια, μια απόφαση ζωής!
Χωρίς ίχνος υπερβολής,ο Ανδρέας και η Σίσσυ είναι
ένα αχτύπητο δίδυμο!
Η τέλεια οικοδέσποινα, που φροντίζει να νιώσεις την φιλόξενη ατμόσφαιρα με τον πιο γλυκό τρόπο!
Ο Ανδρέας Κλαυδιανός είναι ψηλός,μελαχρινός με όμορφα μάτια και
μια καλή καρδιά!
Παράλληλα είναι chef με εικοσαετή εμπειρία που έχει εργαστεί σε γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, με σημαντικές διακρίσεις
στο ενεργητικό του, ενώ συμμετέχει σε διάφορα μαγειρικά projects.
Η Uma αποτελεί εκτός από την πραγμάτωση ενός ονείρου που
σχεδιάστηκε με ακρίβεια, μια απόφαση ζωής!
Χωρίς ίχνος υπερβολής,ο Ανδρέας και η Σίσσυ είναι
ένα αχτύπητο δίδυμο!
Υ.Γ.: Ο Στράτος και ο Νικόλας είναι
οι δυο αγαπημένοι τους γιοι,αλλά ακόμη δεν συμμετέχουν…
οι δυο αγαπημένοι τους γιοι,αλλά ακόμη δεν συμμετέχουν…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου