υλικά
- 1 φιλέτο κοτόπουλου σε μπουκιές κομμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
- Λάδι
- Μισή κουταλιά της σούπας κύμινο άκοπο
- Μισή κούπα μπύρα
- Αλάτι και πιπέρι
- Μισό φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
- Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και στη συνέχεια το κοτόπουλο με το κύμινο για 2-3 λεπτά.
- Σβήνουμε με την μπύρα το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε με μέτρο όμως γιατί ακολουθεί και η φέτα. Ψήνουμε το κοτόπουλο για ένα δεκάλεπτο.
- Προς το τέλος ρίχνουμε τη φέτα και σβήνουμε το φαγητό. Σερβίρουμε αμέσως.
... για μεγαλύτερη ποσότητα πολλαπλασιάστε τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου