Τι θα χρειαστείτε:
για 2 ατόμα
-3 καρότα, σε ροδέλες
-1 κρεμμύδι
-2 σκελίδες σκόρδο
-150 γρ. κάστανα βρασμένα
-φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
-4 κ.σ. ελαιόλαδο
-1 φλιτζανάκι λευκό κρασί
-800 γρ. ζωμός λαχανικών
-αλάτι κ πιπέρι
Τι θα κάνετε:
Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, το φασκόμηλο για λίγο.
Σβήνετε με το κρασί.
Όταν εξατμιστεί το κρασί, προσθέτετε το ζωμό.
Αφήνετε να σιγοβράσουν τα υλικά και προς το τέλος προσθέτετε τα βρασμένα κάστανα.
Όταν είναι έτοιμα, αποσύρετε από τη φωτιά και περνάτε από το μούλτι
τα υλικά να πολτοποιηθούν.
Κατόπιν επαναφέρετε τον πουρέ αυτόν στην κατσαρόλα και αφήνετε
να πάρει μια βράση με τον εναπομείναντα ζωμό.
Αλατοπιπερώνετε.
Σερβίρεται ζεστή.
από : nostimia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου