- 1/2 κιλό χυλοπίτες.
- 200 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα.
- 3 ντομάτες κομμένες σε κύβους μέτριους.
- 2-3 φύλλα καρδιάς μαρουλιού ψιλοκομμένα.
- 1 ματσάκι βασιλικού πλατύφυλλο ψιλοκομμένο.
- Αλάτι ,πιπέρι,
- 3 κουταλιές λάδι.
- 8-10 ελιές Καλαμών κομμένες μικρά κομμάτια.
Οδηγίες
- Βράζουμε τις χυλοπίτες όχι πολύ. Τις στραγγίζουμε.
- Τις βάζουμε σε σαλατιέρα, προσθέτουμε το λάδι το αλάτι, το πιπέρι, τις ντομάτες και τα φύλλα μαρουλιού και βασιλικού.
- Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με τις ελιές και την τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου