-
600 γρ. κουβερτούρα
-
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
-
3 κ.σ. ρούμι ή λικέρ πορτοκάλι
-
300 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
Οδηγίες
-
Σε φόρμα ή πυρέξ 20 Χ20 στρώνουμε λαδόκολλα.
-
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων όπως έκανα εγώ στην χαμηλότερη ισχύ για περίπου 15 λεπτά. Τόσο έκανα εγώ να τη λιώσω, εσείς πράξτε ανάλογα.
-
Ανακατεύω στη σοκολάτα πρώτα το ζαχαρούχο, μετά το ρούμι και τέλος τα καρύδια.
-
Το μείγμα το ρίχνω στο πυρέξ και στρώνω την επιφάνειά του.
-
Το αφήνω να κρυώσει και μετά το κόβω σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
-
Για να μην μας ξεραθούν, τα καλύπτουμε με μεμβράνη και τα διατηρούμε κάποιες μέρες εκτός ψυγείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου