- Μισό κιλό σπαγγέτι
- 4 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- ¼ κούπας λάδι
- 2 μικρές ξερές πιπεριές τσίλι ή και παραπάνω αν το θέλετε ακόμα πιο καυτερό
- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- 4 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κούπα παρμεζάν τριμμένη
- Αλάτι , πιπέρι
Οδηγίες
- Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό με 2 κ.σ. λάδι και τα στραγγίζουμε .
- Ζεσταίνουμε το λάδι μαζί με σκόρδο για 1-2 λεπτά , ρίχνουμε τις τσίλι θρυμματισμένες , καθώς και την πάπρικα με το μισό μαϊντανό .
- Αφήνουμε για 1-2 λεπτά ακόμα σε μέτρια πάντα φωτιά και κατεβάζουμε , αλατοπιπερώνουμε .
- Ρίχνουμε τη σάλτσα του λαδιού στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια μαζί με το τυρί , ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου