συστατικά :
- 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ,
- 1 φλ. ζάχαρη,
- 4 αυγά,
- 1 φλ. καρυδόψυχα....
- 1 κ.γλ. κανέλα,
- μισό φακελάκι μπέικιν πάουντερ,
- 1 βανιλέτα
- 1 κ.σ. λάδι για το ταψί.
Οδηγίες
- Στο μούλτι τρίβουμε τα μπισκότα και τα καρύδια, προσθέτουμε την κανέλα,
βανίλια και μπέικιν και ανακατεύουμε το μείγμα με κουτάλι.
- Χτυπάμε 8 λεπτά να αφρατέψουν τα αυγά με την ζάχαρη.
Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μπισκότου-καρύδια και ανακατεύουμε
μέχρι να τελειώσει.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-190ο για 45' έως 1 ώρα.
- Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά και ξεφορμάρουμε!
Αν θέλουμε σερβίρουμε με σπιτικό παγωτό ή γρανίτα!!
- Eγώ το σερβίρω κάνοντας ένα σούπερ σάντουιτς, κόβω το κεικ
σε φαρδιές λωρίδες βάζω σπιτικό παγωτό ανάμεσα και έτοιμο το σάντουιτς!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφράτο, νόστιμο κέικ για τον καφέ μας!
μπορείτε να βάλετε παγωτό εμπορίου μπαστούνι στην γεύση
που σας αρέσειανάμεσα στις φέτες του κέικ!!
πηγή : mageirikesdiadromes.gr
μπορείτε να βάλετε παγωτό εμπορίου μπαστούνι στην γεύση
που σας αρέσειανάμεσα στις φέτες του κέικ!!
πηγή : mageirikesdiadromes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου