Ο μαύρος γλυκός πειρασμός μάς κάνει πιο έξυπνους, σύμφωνα με έρευνα
του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη, η οποία
δείχνει ότι σε κάθε
χώρα ο αριθμός των Νόμπελ εξαρτάται από την κατανάλωση σοκολάτας…
Η μεγάλη κατανάλωση σοκολάτας μπορεί να αυξήσει το μέσο πνευματικό επίπεδο.
Η κατάκτηση ενός βραβείου Νόμπελ είναι αντικειμενικά ο καλύτερος μάρτυρας,
σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Η Ελβετία είναι η πρώτη στη λίστα, καθώς οι πολίτες της δεν κρύβουν
την αδυναμία τους στη σοκολάτα.
Ακολουθούν οι Σουηδοί και οι Δανοί.
Η χώρα μας μαζί με την Πορτογαλία, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία και την Κίνα
καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις στη λίστα.
Η Aμερικανική έρευνα απέδειξε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της κατανάλωσης
σοκολάτας και της κατάκτησης βραβείου Νόμπελ.
=Για τους επιστήμονες, η σοκολάτα διεγείρει τον εγκέφαλο λόγω
της περιεκτικότητάς της σε φλαβονοειδή και άλλες ουσίες.
Η γλυκιά απόλαυση λειτουργεί επίσης κατά του στρες και τονώνει
τον οργανισμό, αλλά, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες,
επειδή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες,
θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.
χώρα ο αριθμός των Νόμπελ εξαρτάται από την κατανάλωση σοκολάτας…
Η μεγάλη κατανάλωση σοκολάτας μπορεί να αυξήσει το μέσο πνευματικό επίπεδο.
Η κατάκτηση ενός βραβείου Νόμπελ είναι αντικειμενικά ο καλύτερος μάρτυρας,
σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Η Ελβετία είναι η πρώτη στη λίστα, καθώς οι πολίτες της δεν κρύβουν
την αδυναμία τους στη σοκολάτα.
Ακολουθούν οι Σουηδοί και οι Δανοί.
Η χώρα μας μαζί με την Πορτογαλία, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία και την Κίνα
καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις στη λίστα.
Η Aμερικανική έρευνα απέδειξε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της κατανάλωσης
σοκολάτας και της κατάκτησης βραβείου Νόμπελ.
=Για τους επιστήμονες, η σοκολάτα διεγείρει τον εγκέφαλο λόγω
της περιεκτικότητάς της σε φλαβονοειδή και άλλες ουσίες.
Η γλυκιά απόλαυση λειτουργεί επίσης κατά του στρες και τονώνει
τον οργανισμό, αλλά, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες,
επειδή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες,
θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου