- 1/2 κιλό περίπου αλεύρι.
- 240 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο.
- 240 γραμ.ζάχαρη.
- 10 γραμμάρια μπαίκιν.
- 40 γραμμάρια νερό.
- Άρωμα βανίλιας.
- 2 αυγά και 1 για επάνω.
Οδηγίες
- Ζυμώνουμε τα υλικά και αφήνουμε την ζύμη λίγη ώρα να ξεκουραστεί.
- Ανοίγουμε φύλλο παχύ και κόβουμε με κου-πάτ σχέδια.
- Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Τα αλοίφουμε με αυγό χτυπημένο ,και σε πέντε λεπτά τα ξαναλοίφουμε και τα ψήνουμε σε θερμοκρασία 180 βαθμών περίπου 20 λεπτά.
Μπορούμε να στολίσουμε τα μπισκοτάκια μας με ότι διακόσμηση θέλουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου